Το ψηφιακό marketing είναι απαίτηση στη βιωσιμότητα μιας οικονομικής οντότητας με στόχους προβολής κύρους, παρουσίας στην αγορά, πωλήσεις, b2b και b2c υπηρεσίες.  Σας παρέχουμε τα ψηφιακά εργαλεία, ώστε να ενοποιήσουμε τις λειτουργίες αυτές και να απλουστεύσουμε τη διαχείρισή τους.

Υπηρεσίες


Σας βοηθούμε στη κατάρτιση του στρατηγικού πλάνου, που θέλετε να ακολουθήσετε στο ψηφιακό marketing στα επόμενα χρόνια και υλοποιούμε:

WEB SITES

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες προσωποποιημένες στην επιχείρησή σας, με σκοπό να δώσετε σε νέους πελάτες την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά σας και σε υπάρχοντες να εδραιώσετε τη θέση σας στην αγορά.  Έχουμε άρτια εμπειρία να τροποποιούμε κατάλληλα το περιεχόμενο και το design, ώστε να είναι Search Engine Optimization (SEO) friendly.

E-SHOPS

Είτε έχετε μικρό ή τεράστιο όγκο προϊόντων, υλοποιούμε τη κατάλληλη τεχνικά αξιόπιστη και επεκτάσιμη λύση, ώστε να προβάλετε με απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα σας. Παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία προώθησης και τρόπους πληρωμής σε ένα φιλικό προς όλες τις φορητές συσκευές περιβάλλον, ώστε οι πελάτες σας να έχουν ευελιξία, αυτοματοποίηση των διαδικασιών πώλησης.

 

DIGITAL MARKETING

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσελκύσετε επισκεψιμότητα και να δημιουργήσετε κοινό είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ και το πιο σημαντικό εργαλείο για αυτό είναι ο ιστότοπός σας.  Παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για το πετύχετε, όπως SEO για περιεχόμενο προϊόντων, Landing Pages, συνδέσεις με portals σύγκρισης τιμών, FAQ's, Helpdesk portals κ.λ.π και εκπαίδευση του προσωπικού σας σε καθημερινές εργασίες.

Πως το επιτυγχάνουμε

Σε περιπτώσεις μικρών – μεσαίων απαιτήσεων, από άποψη επιχειρησιακών διαδικασιών – αναγκών και όγκου προϊόντων και υπηρεσιών, χρησιμοποιούμε εργαλεία ανοιχτού κώδικα και plugins, με σκοπό να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα, όπως:

  • Wordpress CMS
  • Woocomerce Framework
  • Paid/Free plugins
  • MySQL database

Όταν οι επιχειρησιακές ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις είναι πολλές και πολύπλοκες, υλοποιούμε custom και προσωποποιημένα web portals αναπτυγμένα από την αρχή στα μέτρα της κάθε ανάγκης/απαίτησης σε περιβάλλον:

  • Java & SpringBoot Backend
  • Angular Frontend
  • MySQL / Oracle Database

Πιστεύουμε στη δημιουργία ενιαίων web portals που ενσωματώνουν ψηφιακές επιχειρησιακές ανάγκες και λειτουργίες (software integration), όπως CRM, Website, B2B/B2C εργαλεία, Eshop, εμπορική διαχείριση, Digital Marketing κ.α., με έμφαση στο υψηλό επίπεδο cybersecurity και διαχείριση ρόλων χρηστών και δικαιωμάτων τους.

 

 

 

 

 

Λόγοι που ξεχωρίζουμε:

Εργαζόμαστε για περισσότερο από 8 χρόνια στην ανάπτυξη ενοποιημένων στις ICT λειτουργίες και custom web εφαρμογών, όπως επίσης σε χρήση CMS συστημάτων και Web frameworks (Wordpress – Woocomerce).  Επωφεληθείτε από την εμπεριστατωμένη μελέτη και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη σχεδίαση του digital marketing πλάνου σας.

Συντάσουμε και παραδίδουμε αναλυτική τεχνική και λογική τεκμηρίωση, διαγράμματα ροής εργασιών και δεδομένων και manuals ορθής χρήσης των εφαρμογών.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία μας στο χώρο του ICT, μας επιτρέπει να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε cloud, on-premise ή υβριδικές λύσεις φιλοξενίας των εφαρμογών σας.

Προσαρμόζουμε τις υφιστάμενες τεχνολογίες και εργαλεία στις επιχειρησιακές ανάγκες και απαιτήσεις σας ή αναπτύσσουμε από την αρχή εργαλεία, εφόσον αυτές δεν καλύπτονται.

Με ευκολία διαχωρίζουμε τα ξεχωριστά στάδια κάθε πολύπλοκης παραγωγικής ή επιχειρησιακής διαδικασίας και επαναλαμβανόμενου μοτίβου εργασίας, ώστε να αναπτύξουμε custom αυτοματοποιήσεις και εργαλεία στο λογισμικό που υλοποιούμε.

Λειτουργούμε ομαδικά, εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας και παραδίδουμε manuals ορθής χρήσης καθημερινών εργασιών ενημέρωσης του κάθε web & digital marketing portal, που υλοποιούμε.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το digital marketing της επιχείρησής σας !

Επικοινωνήστε μαζί μας