Τι πιστεύουμε

O όρος Unified Communications (UC) περιλαμβάνει ένα συνεχώς αυξανόμενο σύνολο των τεχνολογιών, που αυτοματοποιούν την επικοινωνία δεδομένων, φωνής, μηνυμάτων, video των χρηστών και συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας σε μια έννοια.

UC Δυνατότητες


Εμείς σας βοηθούμε να καθορίσετε ποια τεχνολογία είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να επιτρέψει στην UC υποδομή σας να συμβαδίσει με τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και ανάγκες, είτε αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη, την σχεδίαση η την υλοποίησης μιας προσαρμοσμένης λύσης.

VoIP - FoIP

Επικοινωνία αναλογικής - VoIP τηλεφωνίας και αποστολή - λήψη φαξ μέσω της υπάρχουσας IP δικτυακής υποδομής.


Mobility

Σύνδεση IP συσκευών & εφαρμογών μέσω ευρυζωνικού δικτύου στο IP τηλεφωνικό κέντρο, επιτυγχάνοντας συνδεσιμότητα από οπουδήποτε.


Internet Telephony

Μείωση παγίων χρήσης συμβατικών αναλογικών κυκλωμάτων (ISDN BRI - PRI), προνομιακές χρεώσεις και πληθώρα δυνατοτήτων επικοινωνίας.


Call Control & Recording

Δυνατότητα δημιουργίας περίπλοκων δρομολογήσεων κλήσεων και αναλυτικών αναφορών χρήσης & χρεώσεων, χωρίς επιπλέον άδειες.

Audio & Video Conferencing

Out-of-the-box δυνατότητα voice & video τηλεδιάσκεψης και καταγραφής χωρίς εξτρά χρεώσεις και άδειες.


Voicemail & FaxToEmail

Μπορείτε να λαμβάνετε & και να στέλνετε τα voicemail και fax σας από οπουδήποτε, εφόσον έχετε συνδεσιμότητα στην ICT υποδομή.


Interoperabiltiy

Μπορεί να υλοποιηθεί διασύνδεση των VoIP υπηρεσιών με συμβατό software εξοπλισμό IT (ERP's, CRM's, σύστημα παραγγελειοληψίας κ.λπ)


Collaboration

Διασύνδεση της Unified Communication (UC) υποδομής με συμβατές γνωστές εφαρμογές επικοινωνίας (MS Teams, What's UP κ.α).

Εκτενέστερη ανάλυση στο blog μας

Προδιαγραφές UC υποδομής

Τα κυριότερα προβλήματα σε μια VoIP υποδομή είναι το jittering (“χάνεται” η φωνή λόγω μεγάλη κίνησης δεδομένων στο κανάλι επικοινωνίας), το χαμηλό latency (καθυστέρηση στη μετάδοσης φωνής) και οι κακόβουλες επιθέσεις (με αποτέλεσμα υποκλοπές και υπέρογκες χρεώσεις).

Παρόλο μια υλοποίηση VoIP δικτύου η UC υποδομής μπορεί να γίνει σε ένα απλό flat δίκτυο ΙCΤ, για να λειτουργήσει σωστά και με ασφάλεια μια Unified Communications υποδομή, πρέπει να πληρούνται οι εξής τεχνικές προδιαγραφές:

  • Τεχνική τεκμηρίωση
  • Layer 2+/3 switches
  • Data/VoIP VLAN's
  • VoIP firewall (STM)
  • Quality of Service (QoS)

Λόγοι να συνεργαστούμε

Ειδικευόμαστε για πάνω από 10 χρόνια σε υλοποιήσεις Unified Communications ICT υποδομές σε περιβάλλοντα Asterisk, FreePBX, Elastix, Issabel (open source) και Cisco Call Manager Express, Grandstream, 3CX.  Γι αυτό το λόγο, μπορούμε να αναλύσουμε με ευκολία τις επιχειρησιακές σας ανάγκες, να προτείνουμε στρατηγικό πλάνο και να υλοποιήσουμε λύσεις σε προβλήματα VoIP επικοινωνιών.

Διαθέτουμε τεχνικές πιστοποιήσεις από τους κατασκευαστές Cisco, Elastix και Granstream.  Ωφελείστε σε άμεση υποστήριξη, και αξιοποίηση των τεχνολογιών στο μέγιστο επίπεδο.

Ακολουθούμε πιστοποιημένες διαδικασίες και παραδίδουμε αναλυτική τεκμηρίωση και διαγράμματα μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Η άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία μας στο χώρο του ICT, μας βοηθά να αναλύουμε σε βάθος τις επιχειρησιακές ανάγκες και την ομαλή ενσωμάτωση τεχνολογιών στην ICT υποδομή κάθε διαφορετικής επιχείρησης, αποφεύγοντας προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ τεχνολογιών.

Οποιεσδήποτε είναι οι ανάγκες VoIP επικοινωνίας, συμβουλεύουμε – υλοποιούμε και παραμετροποιούμε τις κατάλληλες τεχνολογίες, ώστε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Σε όλες οι λύσεις που σχεδιάζουμε και προτείνουμε, ακολουθούμε τις εξής φάσεις:

  • Υλοποίηση στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας
  • Έλέγχουμε κάθε φάση του έργου μαζί για την αποτελεσματικότητα
  • Υλοποίηση
  • Αξιολόγηση, βάσει του feedback που έχουμε από εσάς

Ας σχεδιάσουμε την Unified Communication υποδομή σας !

Επικοινωνήστε μαζί μας